logo


Social Advertising

Bijna iedereen is tegenwoordig actief op één of meerdere sociale netwerken. In Nederland is Facebook met 8,5 miljoen actieve gebruikers met afstand het grootst. Nagenoeg elke gewenste doelgroep is op dit platform te bereiken. Naast Facebook is het ook mogelijk op andere sociale media te adverteren zoals YouTube, LinkedIn en Twitter.

Social Adverting maakt het mogelijk om te adverteren op demografische kenmerken en op interesses. Doordat de in te zetten kanalen hier steeds meer mogelijkheden in bieden, is Social Advertising in een razend tempo gegroeid en niet meer weg te denken uit de online marketing mix van vele bedrijven.

De mogelijkheden

Perform Online denkt graag mee bij het bereiken van uw doelgroep in combinatie met een passende advertentie op het beste tijdstip met de beste plaatsing. Net als bij SEA, werken wij vanuit een performance doelstelling. Doelstellingen op social advertising kunnen divers zijn: sales, leads, fans, volgers, bereik en websitebezoek. Neemt u daarom vrijblijvend contact met ons op om samen naar uw mogelijkheden te kijken.