logo


Over Perform Online

Vrijwel ieder bedrijf heeft tegenwoordig een eigen website. Het doel daarbij kan echter verschillen. Voor het ene bedrijf is dit puur imagoverhogend. Andere bedrijven hebben als doel om informatie te verschaffen of producten en/of diensten te verkopen. Voor sommige bedrijven is hun website zelfs het belangrijkste verkoopkanaal. Hoewel de doelen van een website verschillen is er één  gemeenschappelijk deler: Alle websites hebben relevante bezoekers nodig. Er zijn vele manieren om aan relevant bezoek te komen. Een van de belangrijkste middelen hiervoor is online adverteren.

Hoewel de essentie van online adverteren eenvoudig is, komt er (zeker in de in hoog tempo veranderende markt) veel bij kijken om ook daadwerkelijk succesvol in te zetten. Perform Online helpt haar klanten hier graag bij. Dit kan op verschillende manieren.

De meest voorkomende rol die Perform Online op zich neemt is het volledig uit handen nemen van de werkzaamheden. Daarnaast geven wij ook trainingen, doen we campagne audits en kunnen we op consultancy basis een rol spelen.

Over ons

Perform Online is opgericht door Floortje Jansen en Robbert van der Linde. Wij zijn sinds 2008 werkzaam in de online marketing sector en hebben hierdoor ruime ervaring in online advertising. Deze ervaring hebben wij opgedaan bij twee vooraanstaande Online Marketing bureaus en bij een verscheidenheid aan klanten.

We hebben gewerkt voor verschillende branches, zoals MKB-ers, verzekeringsmaatschappijen en retailers, en met verschillende typen vragen. Onze specialismes zijn SEA en social advertising.

Het doel van Perform Online is bedrijven hulp bieden bij hun inzet van online advertising. In onze ogen zou de inzet van onder andere Google Adwords en Facebook Advertising voor iedere onderneming succesvol kunnen en zelfs moeten zijn. We zien echter nog te vaak dat dergelijke kanalen niet optimaal worden benut.

Heb je een concrete vraag of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via het  contactformulier of bekijk onze LinkedIn profielen:

www.linkedin.com/floortjejansen of www.linkedin.com/robbertvanderlinde